Ziyarette, Hastane Yöneticisi ve Başhekim Yrd.Doç.Dr. Sinan Zehir hastanede verdikleri sağlık hizmetleriyle ilgili bilgiler verdi.

Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Ömer Sobacı ve İl Sağlık Müdürü Metin Öztürk de Çorum Merkez ve ilçelerde yapılan çalışmalarla ilgili bilgi vererek gerek hekim taleplerinin karşılanmasında gerekse yatırımlara desteklerinden dolayı Uslu’ya teşekkür etti.

Çorum ve Türkiye’nin her köşesine yapılan şehir hastaneleriyle sağlıkta yeni bir devrim daha gerçekleştirdiklerini söyleyen Uslu, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı hizmet kervanı milletimizin her dönem artırarak verdiği destekle sürüyor. Eski karanlık günler geride kaldı. Toplumun her kesimi istediği hastaneden faydalanıyor. İnsanlarımız sınıflara ayrılmıyor. Her birey Genel Sağlık Sigortası kapsamına alındı. Sosyal güvencesi ve ödeme gücü olmayan vatandaşlarımızın Genel Sağlık Sigortası primleri devletimizce karşılanıyor. Yeni hizmete açılacak olan Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanemiz modern ve günümüz şartlarına göre hizmet vermekle birlikte Tıp Fakültemizin eğitim ve öğretim faaliyetlerine büyük katkı sağlayacaktır” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim