Çorum Belediyesi’nin mali tablo ve raporları, ihale ve satın alma raporları, sosyal yardım ve hizmet raporları, performans planı, stratejik yönetim faaliyetleri ve meclis kararlarının resmi internet sitesindeki www.corum.bel.tr web adresinden yayınlandığını kaydeden Aşgın, katılımcı yönetişim anlayışı ile hizmette adalet ve eşitliği esas alan, şehrin tarihi, kültürel ve çevresel değerlerine sahip çıkan, yenilikçi çözümlerle hayatı kolaylaştıran, kaliteli belediyecilik hizmetleri sunmayı misyon edindiklerini söyledi.

Aşgın, “Vizyonumuz; kardeşlik, huzur ve barışın şehri olan ilimizi, ulusal ve uluslar arası ölçekte değer üreten model belediye haline getirmek” dedi.

Göreve geldiği günden itibaren belirledikleri temel değerlerden taviz vermeden hizmet ettiklerini açıklayan Başkan Aşgın, “Çorum’un hemşehrilerimizle birlikte, şeffaf, katılımcı ve hesap verebilir bir belediyecilik anlayışı ile yönetmeye devam edeceğiz. Belediyemizin web sitesinde hayata geçirdiğimiz bu uygulamayla bahsi geçen konularda tüm kamuoyunun, söylenti, varsayım ve yorumlarla değil; somut belgelere bakarak objektif bilgi edinmelerini sağlıyoruz” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim