Kutuplaştırmayan, Hak ve Adaleti önceleyen, çok sesliliğinin önemini vurgulayan, siyaseten karşısındakini düşman değil, rakip gören Temel Karamollaoğlu'na destek verilmesi çağrısı yapan Sakınmaz, şunları dile getirdi:

“İmzalar sadece ilçe seçim kurullarında verilecektir ve ücretsizdir. Seçmen niteliği taşıyan herkes (kamu görevlileri dâhil) imza verme hakkına sahiptir ve imza verenlerin bilgisi başka kişi ve kurumlar ile kesinlikle paylaşılmayacaktır. İmza verenlerin listelerini başka ilçe seçim kurulları göremeyecektir. İmzalar 4 Mayıs Cuma- 9 Mayıs Çarşamba günleri arasında (6 gün) verilecektir. İmza verme saatleri 08.00-20.00 arası olacaktır. Hafta sonları da İlçe Seçim Kurulları aynı saatlerde açık olacaktır. Seçmenler kimlik belgeleri ile bizzat giderek ilgili forma imza atacak ve imza veren seçmene alındı belgesi verilecektir. İmza verecek kişilerin parti üyesi olma zorunluluğu yoktur. Seçmen niteliğine sahip herkes adayımıza imza verebilir.

4-9 Mayıs tarihleri arasında imza vermek isteyenler için Çorum merkez ve ilçelerinde parti binamızdan seçim kuruluna vatandaşlar araçlar ile götürülüp getirilecektir.

Türkiye'nin 'Kutuplaşmaya değil Kardeşliğe ihtiyacı var" diyen kardeşim, aileniz ve dostlarınızla sizi 4-9 Mayıs tarihlerinde Milli Görüş’ün Cumhurbaşkanı adayı Bilge Başkan Temel Karamollaoğlu için imza vermeye davet ediyoruz. 24 Haziran 2018 seçimleri ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Hiçbir can incinmeden, gücenmeden, üzülmeden ve burnu kanamadan biter inşallah. Sadece fikirlerin ve çözümlerin konuşulduğu bir seçim dilek ve temenni ederiz.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim