İYİ Parti’nin seçimlere her koşulda gireceğini ve galip çıkacağını belirten Özsaçmacı, açıklamasında şunları dile getirdi:

“Bahçeli hükümetin küçük sözcüsü olarak; yurt dışına büyük sermaye kaçışları, ardı ardına gelen şirket iflaslarının gösterdiği ekonomik çöküşün durdurulamayacağını görerek ekonomik çöküşü seçim sonrasına öteleyecek şekilde bir erken seçim stratejisini yürürlüğe koymuştur. Erken gelen seçim öncesinde kalan ve bulunabilecek bütün kaynaklar seferber edilip sahte bir bahar havası yaratılarak seçime girilmeye çalışılacaktır. Ancak seçimden sonra ekonomik çöküşün başlaması sivil bir sıkıyönetime dönüştürülerek baskı rejimi güçlendirilerek ekonomik çöküşün sosyal sonuçları kontrol altına alınmaya çalışılacaktır. Plan bu olmakla beraber, İYİ Parti bu planları milletin lehine olacak şekilde kökünden bozacaktır.

Bazı çevrelerde bilgisizlikten, bazı çevrelerde ise kasıtlı olarak İYİ Parti’nin seçime giremeyeceği algısını yerleştirilmektir. Oysa İYİ Parti kurulur kurulmaz Kurucular Kurulu’nu toplayarak kongresini gerçekleştirmiş ve seçime girmeye hak kazanmıştır. İYİ Parti’den önce de üç siyasi parti Kurucular Kurulu ile kongrelerini yaparak seçime girmişlerdir. Kimse diğer partilere başka kural İYİ Parti’ye başka kural uygulamaya tevessül etmesin. Özetle İYİ Parti seçimlere her koşulda girecektir ve bu seçimlerden galip çıkacaktır.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim