AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Ekim ayı Belediye Meclis Toplantısı öncesinde AK Parti Belediye Meclisi Grubu ile biraraya geldi. Belediye Başkanı Zeki Gül ile Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mustafa Tuzcu’nun da hazır bulunduğu toplantı iki bölüm halinde gerçekleşti.

Basına açık bölümde açıklamalarda bulunan İl Başkanı Karadağ, hedeflerinin 16 belediyenin tamamını AK Partili yapmak olduğunu vurguladı. SKM Başkanlığı için 3 ismin belirlenerek Genel Merkeze sunulduğunu da söyleyen Karadağ, bu isimlerden birinin belirlenmesinin ardından seçime daha da yoğunlaşacaklarını anlattı.

Toplantıda meclis gündemini değerlendireceklerini belirten Mehmet Karadağ, Çorum’da AK Parti iktidarı döneminde merkezde çok güzel hizmetlerin yapıldığını ifade etti. Hizmetlerin vatandaşın ayağına gitmesinde en büyük pay sahibinin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ait olduğunu vurgulayan Mehmet Karadağ, Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’yi çağ atlattığını kaydetti.

“Rahmetli Mustafa Kemal Atatürk’ün, Adnan Menderes’in, Turgut Özal’ın ve Necmettin Erbakan’ın başlayıp ta sonuca doğru götürmeye çalıştıkları, zirveye taşımak istedikleri Türkiye’yi hani Özal’ın bir sözü vardı ‘Çağ Atlatıyoruz’ hakikaten Recep Tayyip Erdoğan ülkeye çağ atlattı. Biz bundan gurur duyuyoruz” diye konuşan Karadağ, yaklaşan yerel seçimlerden de daha önceki seçimlerde olduğu gibi yine başarıyla ayrılmayı arzu ettiklerini, 16 Nisan’da referandum süreciyle başlayan yeni hükümet sistemiyle daha pratik kararların alınabildiği bürokrasinin azaltıldığı bir düzenin başladığını dile getirdi.

Yerel seçimlerle ilgili hazırlıkları parti olarak hemen hemen tamamladıklarını açıklayarak seçimlerin ülkeye iyilikler ve güzellikler getirmesini temenni eden Mehmet Karadağ, “Seçim sürecinde çeşitli spekülasyonlar yapılıyor, bunların hepsine bizim kulağımız tıkalı. Biz işimize bakıyoruz. Bundan sonra da işimizi yapmaya devam edeceğiz. Bütün seçim bölgelerinde çalışmaları başlattık. Bu çalışmalarımızı teşkilat disiplini içerisinde sürdürüyoruz. Adayların belirlenmesi noktasında da kiminle seçimlerin kazanılacağı üzerinde duruyoruz. 13 ilçe ve Çorum merkez ve 2 belde belediyesini kazanacağımıza da yürekten inanıyoruz” dedi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim