MHP’nin anketinin “Bu defa MHP” diyen, TBMM’de ‘MHP güçlü olsun’ iradesiyle heyecanlanan milyonlarca Türkiye sevdalısı olduğunu söyleyen Mehmet Akif Aras: “Bizim anketimiz ahlaktır, adalettir, bayrak ve vatan sevdasında eriyen Türk milletinin tertemiz evlatlarının iradesidir” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda seçileceğine inandıklarını belirten MHP Milletvekili Adayı Aras, milletvekilliği seçiminde ise siyasi görüşü ve parti aidiyeti ne olursa olsun vatandaşların MHP’ye oy ve desteğini vereceklerine yürekten inandığını vurguladı.

Vatandaşlardan aldıkları işaret ve izlenimlerin bunu haber verdiğini kaydeden Aras, “Dedikodu mahalle aralarında yapılır. Biz siyaset yapıyoruz, üstelik adam gibi yapıyoruz, mertçe yapıyoruz, ahlaklı bir şekilde yapıyoruz, davamızın ruhuna uygun şekilde gereğini korkusuzca yerine getiriyoruz. Fitne günahkârların mesleğidir. Fikri karmaşa ve tartışma husumet odaklarının harcıdır. Milletimiz bunların hiç birine itibar etmeyecektir. Bunlara sırtınızı çevirecektir. Başarmaktan, TBMM’nin denge ve denetleme görevini en sağlıklı ve kalıcı şekilde ifa etmesi için güçlü bir MHP mecburiyettir. MHP Türkiye’dir. MHP Türk milletidir. MHP vatana duyulan eşsiz ve emsalsiz sevgidir, sadakattir. Milliyetçi Hareket Partisi’nin yükselişini hiç kimse, hiçbir muhasım odak, hiçbir nifak yuvası, hiçbir müfteri durduramayacaktır” açıklamasında bulundu.

MHP’nin 49 yıldır millete hizmet eden ve vatan nöbetinde bir parti olduğunu dile getiren Aras sözlerine şöyle devam etti: “Söz konusu milli beka oldu mu, Allah şahit olsun ki, hiç kimseyi tanımayız, hiçbir güce eyvallah etmez, boyun eğmeyiz. Biz Milliyetçi Hareket Partisi’yiz. 1 Kasım’dan sonra partimizi ele geçirmek istediler, direndik. İnançlarımıza kara çalmak, davamızı kundaklamak istediler, izin vermedik. FETÖ kontrolü saldırıya maruz kaldık, saflarımızı bozmadık, bozgunculara inanç ve imanla karşı durduk. Tertemiz vicdanlı dava arkadaşlarımızın aklını çeldiler. Ülküsüne sevdalanmış kardeşlerimizi iktidar sözleriyle aldattılar. Başardılar mı, hayır. Sonuç aldılar mı, hayır. Ülkücü irade dediler, çürüğe çıktılar. 12 Eylül’den sonra en büyük mütecaviz salgın ve saldırganlığı imanla durdurduk. FETÖ’nün oyunlarını bozduk. Türk düşmanlarının heveslerini kursaklarında bıraktık. Türkiye muhaliflerine Bozkurt gibi direnç gösterdik. Üç Hilal sancağımızı soldurmak için yarış içine girdiler. Yine anket senaryolarına sarıldılar. Yine kamuoyu araştırmalarına umut bağladılar. MHP, Türkiye’nin son kalesidir, bu kale düşmeden Türkiye düşmeyecektir. MHP Türk milletinin son siperidir, teslim alınmadan millet esaret yaşayamayacaktır.”

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim