Adalet ve Kalkınma Partisi eski Belediye Meclis Üyesi Talip Bektaş, AKP eski İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Bektaş ve Adalet Bakanlığı Personel İşleri Genel Müdür Yardımcısı Veysel Bektaş’ın anneleri Satı Bektaş vefat etti.
Ankara Sincan Devlet Hastanesi’nde vefat eden Satı Bektaş’ın cenazesi önceki gün Çorum’a getirilerek Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna konuldu. Merhumenin cenazesi dün de hastane morgundan alınarak Ulucami’ye getirildi. Burada öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Hıdırlık Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Cenaze törenine; Adalet Bakanlığı Müsteşar Yardımcıları Mustafa Erol ve Selahattin Menteş, Personel Genel Müdürü Muharrem Ürgüp, Ceza İşleri Genel Müdürü Aytekin Sakarya, Strateji Geliştirme Daire Başkanı Alparslan Azapağası, Ceza İşleri Daire Başkanı Fuat Pembeçiçek, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Genel Sekreteri Bilgin Başaran, bazı HSYK ve Yargıtay üyeleri, çeşitli illerin başsavcıları ile ilimizden de Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, AKP Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç, Çorum Barosu Başkanı Av. Altan Akpınar, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz, Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, AKP Çorum milletvekili aday adaylarından Prof. Dr. Arif Ersoy, Ahmet Ölçer, Timur Cevher, Fatih Maden, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Selim Aydın, AKP İl, İlçe Teşkilat yöneticileri, Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye birim amirleri, işadamları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile çok sayıda vatandaş ve Bektaş ailesinin yakınları katıldı.
Öte yandan, Tatar Köyü’nde gelme Ömer Aykaç’ın eşi, kahveci esnafından Sıddık Aykaç ve Celal Aykaç’ın anneleri Satı Aykaç ile Yukarı Saraylı Köyü’nden gelme Hasan Koçak’ın eşi Gülüzar Koçak da Ulucami’de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
ÇORUM HABER, merhumelere Allah’tan rahmet, kederli aileleri ve yakınlarına başsağlığı diler.
(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim