Devlet Tiyatro Salonu’nda düzenlenen ve büyük bir coşku ile gerçekleştirilen AK Parti Gençlik Kolları Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşmaların ardından plaket ve sertifika töreni yapıldı.

Toplantıya katılımı nedeniyle AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Jülide Sarıeroğlu’na konuşmanın ardından İl Gençlik Kolları tarafından hazırlanan “Esma-ül Hüsna” tablosu hediye edildi. Yüce Allah’ın 99 isminin yer aldığı tabloyu Milletvekili Ceylan, Kavuncu ile İl Başkanı Karadağ, Sarıeroğlu’na iletti.

Eski Bakan Sarıeroğlu daha sonra partinin puanlama ile yaptığı değerlendirme sonucunda çalışmaları ile öne çıkan İl Gençlik Kolları Üyesi Ömer Civan’a plaketini verdi. Toplantıda son olarak ise İl Gençlik Kolları Teşkilatı’nın Valilik ile ortaklaşa düzenlendiği “Proje Yazma Döngüsü Eğitimi” programında başarılı olan gençlere sertifikaları eski Bakan Sarıeroğlu, Milletvekilleri Ceylan, Kavuncu ve diğer parti yöneticileri tarafından takdim edildi.

Devlet Tiyatro Salonu’ndaki etkinlik gençlerin Sarıeroğlu başta olmak üzere diğer katılımcı parti yöneticileriyle hatıra fotoğrafı çekinmesi ile son buldu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim