Ziyarete AK Parti Çorum milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Erol Kavuncu, İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya da katıldı.

Belediye Başkanı Zeki Gül, Çorum’un hayvancılıkta önemli iller arasında olduğunu, belediye tarafından yaptırılan hayvan pazarı ve mezbahanın da hizmete girmesi ile birlikte Çorum’un bölgede hayvancılık konusunda daha da ileri gideceğini anlattı. Kentpark konusunda da bilgi veren Başkan Gül, 180 dönümlük çalışmayı 180 günde tamamladıklarını anlatarak bu kısa dönemde Çorum’a güzel bir park kazandırdıklarını dile getirdi. Gül, Kentpark’ta yaptırdıkları gölün, doğal arıtma ile temizlenen Türkiye’nin en büyük yapay gölü olduğunu ifade etti. Binicilik tesisinden de söz eden Başkan Gül, binicilik tesisinin kısa süre önce ihale edilerek imzaların atıldığını, burada hem çocukların binicilik öğreneceğini hem de psikolojik rahatsızlığı bulunanların bu terapi ile sağlıklarına kavuşmasının sağlanacağını dile getirdi.

Sarıeroğlu da daha önce de Çorum’a geldiğini ancak aradan geçen sürede Çorum’un bu kadar çok gelişmesinden dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.

Yapılan ilgilendirmenin ardından Belediye Başkanı Zeki Gül AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu’na işlemeli bir vazo hediye etti.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim