27. Dönem Milletvekilliği Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçimi öncesinde İYİ Parti Çorum Milletvekili Adayı Sinem Sarı, partisine ve parti Genel Başkanı Meral Akşener’e destek çalışmalarını sürdürüyor.

24 Haziran’da yapılacak Genel Seçimler kapsamında her gün il ve ilçe ziyaretlerini aralıksız devam ettiren Milletvekili Adayı Sarı, Salı ve Cumartesi Pazarı esnafı ile buluştu. Sinem Sarı, “temiz bir gelecek için” Pazar esnafına ve vatandaşlara sabun hediye etti. Esnaf ve vatandaşlardan olumlu tepkiler alan Sarı, moral depoladı.

Milletvekili Adayı Sarı’ya il teşkilat üyeleri ve İl Gençlik Kolları üyeleri de eşlik etti. Esnaf ve vatandaşlara kendisini tanıtan Milletvekili Adayı Sarı, kadınlara sabun hediye etti. İYİ Parti seçim beyannamesinde de bilgilendirmeler yapan Sarı, ülkemizin daha iyi günler görmesi için desteklerini istedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Cumartesi Pazarı esnafını ziyaret eden Milletvekili Adayı Sinem Sarı, pazar alanında bir çocuğun doğuştan gelen sağlık problemi olduğunu öğrenerek, konuyla ilgileneceğini söyledi. Sarı, çocuğun annesi ile iletişim hallinde olabilmek için iletişim bilgilerini de aldı.

Esnaf ve vatandaşlardan büyük bir ilgi gören Milletvekili Adayı Sarı, seçmenlerin yüzünü güneşe dönmesini istedi. Milletvekili Adayı Sarı, ülkemizde kadınların gücünün olduğunu ve kadınlarla birlikte daha iyi bir gelecek olduğunu vurgulayarak, Türkiye’yi İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener’in politikaları ile kalkındıracaklarının altını çizdi.

(Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim