Fatih Sarıoğlu sırasıyla Türkiye Kamu-Sen Çorum İl Temsilciği, Türkiye Emekliler Derneği Çorum Şubesi ve Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.
Konuk olduğu sivil toplum kuruluşlarının yöneticileriyle görüş alışverişinde bulunan Fatih Sarıoğlu, milletvekili seçilmesi hâlinde yapmayı plânladığı çalışmaları anlattı.
MHP Aday Adayı Sarıoğlu ilk olarak Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Mehmet Fatih Gök ve bazı şube başkanlarıyla bir araya geldi. 7 Haziran Genel Seçimleri’nin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu belirten Sarıoğlu, izlenen yanlış politikalar ve yürütülen algı operasyonları nedeniyle ülkedeki insanların ayrışma noktasına geldiğini vurguladı.

“Emekliler muhtaç bırakıldı”
Daha sonra Türkiye Emekliler Derneği Çorum Şubesi’ni ziyaret eden Fatih Sarıoğlu, Dernek Başkanı Hıdır Kınıklı ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle görüşerek onların sorunlarını dinledi.
Dr. Sarıoğlu, deneyim ve birikimleriyle ülkeye katkılarının sürmesi gereken emeklilerin muhtaç hâlde bırakıldıklarını dile getirerek, “Güçlü ülke olmak, saraylarda oturarak güç gösterisi yapmakla olmaz. Emeklisi, çiftçisi, sanayicisi ve esnafıyla toplumun tüm kesimlerinin refah seviyesinin artırılması hâlinde güçlü bir ülke olunabilir. Biz MHP olarak iktidara geldiğimizde toplumun tüm kesimlerini kucaklayıcı çözümler üreteceğiz.” diye konuştu.
Son olarak Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek İl Temsilcisi Ahmet Sözüdoğru’dan yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Dr. Sarıoğlu, “İhtiyaç sahiplerinin yardımına koşan ve onlara sahip çıkan Yağmur Damlası’na her zaman destek olacağız.” dedi.
(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim