Ak Parti Saraydüzü İlçe Başkanı Muammer Yıldız ile birlikte Başkan Külcü’yü ziyaret eden Saraydüzü Belediye Başkanı HASAN Peker, Çorum ile kardeş şehir olmalarının kendilerini gururlandırdığını ve bu kardeş şehirliğin kendileri için çok şey ifade ettiğini söyledi.
İlçelerinin ihtiyaçları konusunda Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye brifing veren Saraydüzü Belediye Başkanı Hasan Peker, “İlçemizin park ve yeşil alan ihtiyacı var. Çorum’un son yıllarda belediyecilik ve sosyal alanlarda yaptığı projeler herkes tarafından örnek alınıyor. Biz de takdir ettiğimiz bu projeleri imkânlarımız ölçüsünde örnek almaya çalışıyoruz. Çorum Belediyesi’nin bilgi ve birikimlerinden faydalanmak istiyoruz.” dedi.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de yaptığı konuşmada Çorum Belediyesi’nin bütçesini iyi yönetebilen bir belediye olduğunu ifade ederek, “Belediye Meclisimizin takdiri ile 3 şehrimiz ile kardeş şehir olduk. Biz de bu kardeş şehirlerimizde imkânlarımız doğrultusunda Çorum’u anımsatan hizmetler yapmak isteriz. Kardeş şehirlerimizde inceleme yapmak üzere bir ekip görevlendirdik. Önümüzdeki hafta çalışmalarına başlayacaklar. Kardeşlik iyi günde kötü günde her zaman birlikte olmak demektir. İmkânların paylaşılması demektir" şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilisim