Her hafta Pazartesi günleri On Numara, Çarşamba günleri Sayısal Loto ve Şans Topu, Perşembe günü Süper Loto ve Cumartesi günü ise Sayısal Loto ile büyük ilgi gören şans oyunlarında bu hafta süper ikramiyeler talihlilerini bekliyor.

Çorum’da yıllardır şans oyunları bayiliği yapan Rıfat Büfe sahibi Rıfat Umur bugün ve yarın yapılacak olan çekilişlerde Süper Loto, Sayısal Loto ve Şans Topu oyunlarının ikramiyelerinin büyük rakamlara ulaştığını hatırlattı.

Bugün çekilişi yapılacak olan Sayısal Loto’nun 5 haftadır 6 bilen çıkmadığı için 6.5 milyon TL’lik bir devirle güne başlayacağını söyleyen Umur, Sayısal’da ikramiyenin 9-10 milyon TL arasında olacağını kaydetti. Çok fazla devretmeyen ancak iki haftadır 5+1 bilenin çıkmaması nedeni ile 1 milyon 338 bin TL’lik devri bulunan Şans Topu’nda 2.5 milyon TL bandında ikramiye verilmesini beklediğini anlatan Rıfat Umur, 11 haftadır 6 bilenin çıkmaması nedeni ile 22 milyon 800 bin TL devreden ve yarın akşam çekilecek olan Süper Lota’da ise ikramiye oranının 25 milyon TL’yi geçeceğini vurguladı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim