“Seçimle gelenin seçimle gitmesi, demokrasinin özüdür. Ama, halkın oylarıyla parlamentoya gelenin de, teröre destek olmaması gerekir.” diyen Milletvekili Ceylan, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Biz, milletimiz ne istediyse onu yaptık. Çünkü felsefemiz, ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ felsefesidir. Onun için 14 yıldır hep insan odaklı yaklaşım gösterdik. Devletin yönettiği milletten, milletin yönettiği devlete geçtik. Milletimiz, dokunulmazlıkların kaldırılmasını istedi, kaldırdık. Bundan sonrası Türk yargısının görevidir. Yargı kararlarına da herkes saygı göstermelidir.”
Çorum’da, Kurucu Merkez İlçe Başkanlığı ve bir dönem İl Başkanlığı yapmış Mehmet Karadağ’ın başkanlığında her kesimi kapsayan güzel bir yönetim oluşturulduğuna değinen Milletvekili Ceylan, “Tecrübeli İl Başkanımızla, Çorum’un tüm renklerini kucaklamak önceliğimiz. Sayın Karadağ’ın birikimlerinin Çorum adına faydasını göreceğiz” dedi.
Ahmet Sami Ceylan, “Milletvekili arkadaşlarımızla, Belediye Başkanımızla, tüm teşkilatlarımızla, ilçe belediye başkanlarımızla, yerel yönetim organlarımızla, bir takım olarak birlik ve beraberlik içinde Çorum’a hizmet etme kararlılığını taşıyoruz” diye konuştu.
Kendilerini ifade edebilmeleri bakımından yerel basının en önemli mecra olduğunu da kaydeden Milletvekili Ceylan,  objektif yayın politikasıyla ÇORUM HABER’i bu bakımdan son derece güven verici ve yapıcı bulduklarını da sözlerine ekledi.
İl Başkanı Mehmet Karadağ da, karşılıklı anlayış ve hoşgörü ortamını tesis etmeyi, toplumsal barışı güçlendirmeyi, kardeşlik duygularını pekiştirmeyi her şeyin önünde tuttuklarını ifade etti.
(Haber Merkezi) 
Editör: TE Bilisim