Her türlü hava ve yol şartlarında güvenli toplu sürüşü özendirme, destekleme ve gereken eğitimleri sağlama amacıyla 2007 yılında İzmir’de kurulan Türk Chopper Motosiklet Kulübü, trafikte motosiklet sürücüleri hakkında olumsuz algıyı engellemek ve halkla iç içe, insanların rahatça motosiklet sürücülerini görüp yaklaşabileceği, motosikletleri yakından tanıyabileceği ve her türlü konuda konuşabileceği etkinlikler yapmaya devam ediyor.
Çorum’da yaklaşık 30 üyesi bulunan kulüp, Türkiye genelinde olduğu gibi her çarşamba günü bir araya gelerek, çeşitli faaliyetler gerçekleştiriyor. Bu hafta Çorum’un gözde mekanlarından Kahveland'da bir araya gelen kulüp üyeleri, çıraklıktan usta pilotluğa terfi eden avukat Serkan Sancak ile fotoğrafçı Özcan Özdoğan'ın yemin töreni ve yelek giyme merasimini de gerçekleştirdi.
Samsun ve Tokat şubelerin üyelerinin yanı sıra tekvando ve muay thai camiasından hakem ve sporcuların da katıldığı törende, Türk bayrağı ve Türk Chopper Motosiklet Kulübü’nün yeleği bulunan masanın üzerine elini koyarak Çorum Şube Başkanı Haşim Tepe’nin okuduğu kulüp yeminini tekrarlayan Sancak ve Özdoağn, usta pilotluğa terfi etti. Törenin ardından Sancak ve Özdoğan'ın yeleklerini, Türk Chopper Motosiklet Kulübü Çorum Şubesi Başkanı Haşim Tepe giydirdi.
Sancak ve Özdoğan'ın yeleklerini giymesinin ardından geleneksel kucaklaşma töreni yapıldı. Törene katılan kulüp üyeleriyle tek tek kucaklaşan Sancak ve Özdoğan'ın üzerindeki yeleklerin çabuk eskimesi amacıyla gerçekleştirilen kucaklaşma töreni biraz sert geçti.Törenin ardından kulüp üyeleri beraber yemek yedi.
Editör: TE Bilisim