Çorum Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Balaban, site esnafının güvenliği için belli bölgelere son teknoloji kamera sistemlerinin kurulacağını ve bunun için ihalenin yapıldığını açıkladı.

Sanayi Sitesi yönetimi olarak 4 yıldır dur durak bilmeden çalışmalarını sürdürdüklerini ve sitenin belli bir noktaya geldiğini söyleyen Balaban, Sanayi Sitesi’nde ana yollardaki bozuklukların Belediye ekipleri tarafından yama yapılarak giderildiğini, bazı bölgelerde ise mevcut yolların kazılarak dolgusunun yapılmaya başlandığını ve yakın bir zamanda ise asfaltının serileceğini dile getirdi.

Sanayi Sitesi içerisindeki yeşil alanların bakımının da yapılacağına ayrıca Belediye tarafından yeniden bir temizlik gerçekleştirileceğini bildiren Hıdır Balaban, Site yönetimi olarak sanayinin giriş çıkışlarına plaka okuyucu kameralar yerleştirileceğini müjdeledi. Ayrıca Sanayi Sitesi içindeki 7-8 noktaya da kamera sistemi kuracaklarını anlatan Balaban bu konudaki ihalenin yapıldığını, kameraların kısa sürede yerleştirileceğini vurguladı.

Vergi levhası bulunan ve kendi dükkanında iş yapan esnafın Emlak Vergisi muafiyetinden yararlanacağını söyleyen ayrıca bölünmüş ve ruhsatsız faaliyet gösteren işyerlerinin de projelerini çizdirerek Belediyeye başvurmaları halinde ruhsatlarını alarak bu imkandan yararlanabileceğini anlatan Balaban, bugüne kadar tüm taleplerine olumlu yaklaşan başta Belediye Başkanı Zeki Gül, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ile Belediye çalışanlarına esnafa verdikleri hizmetten dolayı da teşekkür etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim