27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili çalışmalarını aralıksız sürdüren İYİ Parti Milletvekili Adayları Arslan ve Yılmaz, önceki gün de Yeni Sanayi esnafını ziyaret ederek, hal hatır sordular.

Ziyaretlerinde Milletvekili Adayı Fatih Mehmet Arslan ve Sefer Yılmaz’a, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Merkez İlçe Başkanı Hasan Yetik ile il ve ilçe teşkilat üyeleri de eşlik ettiler.

Vatandaşlar, İYİ Parti Milletvekili Adayları Arslan ve Yılmaz’a dert yanarak, ekonominin çok kötü olduğunu söyledi. Milletvekili Adaylarına işsizlikten yakınan esnaf ve vatandaşlar, “Sanayide işsizlik had safhaya ulaşmış durumda. Sanayide adeta yaprak kıpırdamıyor” ifadelerinde bulundu.

Fatih Mehmet Arslan, seçim beyannamesi ile ilgili esnafa bilgiler vererek, “Her zaman esnafımızın yanındayız. İYİ Parti’nin iktidarlığında ekonomiyi düzeltecek, ülkemizi kalkındıracağız” dedi.

İYİ Parti Milletvekili adayları Arslan ve Yılmaz ile beraberindeki heyet daha sonra Traktörcüler ve Zirai Aletler Sitesi esnafını da ziyaret etti. İl Başkanı Özsaçmacı’nın da yer aldığı ziyarette esnaf, büyük bir ilgi ile karşıladığı İYİ Parti milletvekili adaylarını adeta bağrına bastı. Fatih Mehmet Arslan, ülkemizin de Çorum’un da yüzünü güneşe dönme vaktinin geldiğini söyleyerek, daha güvenilir bir Türkiye için milletimizin 24 Haziran’da İYİ Parti’ye oy vermesini istedi.

Seçim beyannamesi hakkında vatandaşlara bilgiler veren Arslan, 16 yıllık AK Parti iktidarının, 16 yıldır hizmet yapmadığını, milleti aldattığını ancak artık insanları aldatamayacaklarını söyledi.

(Aliye ÖNCEL)

Editör: TE Bilisim