Çorum Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu adına sitenin temizliği konusunda yazılı bir açıklamada bulunan Hıdır Balaban, Çorum Belediyesi’nin 11 Kasım 2017 tarihinde yaptığı temizlik işlerine kış aylarının yaklaşması nedeniyle bir süre ara verileceğini dile getirdi.

Daha önce kooperatif esnafına asfalt konusunda bilgi verdiklerini hatırlatarak Sanayi Sitesi içinde bulunan ustaların temizlik konusunda hassasiyet göstereceklerine Sanayi Sitesi Kooperatif Yönetimi olarak inandıklarını dile getiren Hıdır Balaban yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

“Sanayi Sitesi Kooperatifi olarak her zaman sitenin parkları, asfalt yolları, caddelerinin temizli işleriyle yakından ilgileniyoruz. Gerekli mercilerle daima temas halindeyiz. Bazı esnaf kardeşlerimizin kooperatif yönetiminin hiçbir hizmet yapmadığı gibi serzeniş içinde olduğunu duymaktayız ki, bu serzenişlere bizler çok üzülüyoruz. Bunu da uygun bulmuyoruz.

Burada Oto Tamirciler Odası Başkanımız Necmettin Uzun’dan ricamız Sanayi Sitesi dışında bulunan ve esnafa kiraya verdikleri tel örgülerin içine ana cadde ve sokaklar üstündeki hurda araç ve kasa gibi malzemeleri taşıtmasıdır. Çünkü ana cadde ve sokaklar üzerine terk edilen bu hurda araçlar hem görüntü kirliliği yapıyor hem de trafik kazalarına davetiye çıkarıyor. Bizler Sanayi Sitesi yönetimi olarak sitede yapılacak her hizmetin destekçisiyiz”

Sanayi Sitesi Başkanı Balaban bugüne kadar desteğini esirgemeyen ve daima esnafın yanında olan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve ekibine siteye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim