Küçük Sanayi Sitesi’ndeki kooperatif binasında yapılan mali genel kurulda, 2016 yılına ilişkin tasfiye bilançosu ve gelir tablosu okunarak görüşüldü. Yönetim kurulu ve denetim kurulunun ibrasının ardından 2017’nin tahmini bütçesi görüşülerek karara bağlandı.

Divan Başkanlığı’nı Adnan Tığlı’nın, Divan Katip Üyeliği’ni ise İsmail Çaylak’ın üstlendiği genel kurulda bir konuşma yapan Tasfiye Kurulu Başkanı Hıdır Balaban, imkanlar ölçüsünde esnafa hizmet etmeye çalıştıklarını belirterek, bu süreç içerisinde özellikle Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün büyük desteğini gördüklerini söyledi. Külcü için “esnaf dostu başkan” nitelendirmesi yapan Balaban, sanayi sitesinin içerisinde yapılan parklar ve çevre düzenlemesi nedeniyle Çorum Belediyesi’ne teşekkür etti.

Göreve geldikleri günden itibaren resmi ve özel kurum ve kuruluşlarla daima uyumlu çalıştıklarını kaydeden Balaban, “Bundan sonra da bu uyumlu çalışmayı devam ettireceğiz. Örneğin cami etrafına bu yıl karo döşetildi. Sanayi sitemizin Çorum yönüne çamlık tarafından benzinliğe kadar yaya yolu yaptırıldı. Bu yola güzel bir şekilde karo döşenerek esnafımız ve halkımız için emniyeti bir yol haline getirildi. Yine sanayi içinde bazı sokakların asfaltı bozulmuştu. Tüm bu sokaklar asfaltlandı. Yeşil alanların sulanması için tüm sanayi içine sulama boruları döşendi” dedi.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim