Site yönetimi ve esnaf olarak Çorum Belediyesi’nden park ve halı saha talepleri olduğunu ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün konuyla yakından ilgilendiğini söyleyen Hıdır Balaban, “Belediyemizin uzun bir zamandır burasıyla ilgili çalışmaları vardı. Biz de bu çalışmalardan haberdardık. Nihayet bu çalışmalar bizleri memnun eden bir şekilde sonuçlandı. Çorum Sanayi Sitesi, çeşitli alanlarda faaliyet gösteren esnafın yer aldığı bir site. Yapılacak olan bu çalışma ile sanayi sitesisin de çehresi değişecek ve siteyi daha da modern bir görünüme kavuşturacaktır” dedi.
“ESNAF KEYİFTEN DÖRT KÖŞE”
Sanayi sitesi esnafının bu habere vermiş oldukları tepkinin kendisine sorulması üzerine, “Esnaf keyiften dört köşe” diye yanıt veren Balaban, Çorum Sanayi Sitesi esnafının iş haricinde kalan süre zarflarında dinlenebilecekleri, hoş vakit geçirebilecekleri bir park, halı saha ve basketbol sahası olacağını düşündüğünü söyledi.
Çorum Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Hıdır Balaban, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün esnafa jest yaptığını vurguladı ve “Bu jesti için, gerek sanayi esnafı gerek yönetimim gerekse şahsım adına Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve bütün ekibine teşekkür ediyorum. Belediyemiz daha önce de burada yaptığı peyzaj düzenlemesi ile sitemizi güzel bir görünüme kavuşturmuştu” diye konuştu.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim