Çorum Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır Balaban, sitede sokak, cadde ve yeşil alanlar üzerine gelişigüzel takılan levhaların söküleceğini hatırlattı.
Kooperatifin anlaşmalı olduğu firma tarafından takılan levhalar dışında levhaların tamamen söküleceğini hatırlatan Balaban, levha konusunda son uyarıyı yaptıklarını ifade etti.
Türkiye’de yaşanan darbe girişimine tepki göstererek aradan geçen süre içinde başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, Vali Necmeddin Kılıç, Başkan Muzaffer Külcü, Emniyet Müdürü Murat Kolcu ve askeri yetkililer başta olmak üzere birlik beraberlik ve kardeşlik dayanışmasına katkı sağlayan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür eden Balaban, Çorumluları da demokrasiye verdikleri destek için kutladı.
Sanayi Sitesi esnafına levha konusunda bir hatırlatma yaparak giriş kemerindeki ve yanındaki panoda sokak levhalarında ve sanayinin muhtelif yerlerinde dikilen levhaların 25 Ağustos 2016 tarihine kadar kalacağını söyleyen Balaban, bu tarihten sonra kooperatif ile sözleşme yenilemeyen firmaların levhalarının söküleceğini, yeni levha diktirmek isteyenlerin kooperatife gelerek başvuru yapabileceğini kaydetti.
Çorum Sanayi Sitesi Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hıdır Balaban esnafın yazışmalarında Küçük ibaresini kaldırabileceğini de sözlerine ekledi.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim