Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nın Nisan ayı meclis toplantısı önceki gün yapıldı.
TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş başkanlığında TSO meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıda gündem maddeleri oylanarak kabul edildi.
Toplantıda odanın iki aylık faaliyetleri de slayt gösterisi eşliğinde sunuldu. Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal da katıldı.
Toplantı sonunda Türk Hava Yolları yetkilileri tarafından meclis üyelerine kurumun hizmetleri hakkında bilgilendirme yapıldı.
Toplantının dilek ve temenniler bölümünde kısa bir konuşma yapan TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fikret Tepençelik, Sanayi Sicil Belgesi sahibi işletmeleri, yıllık işletme defterlerinin eksiksiz olarak doldurarak en geç 30 Nisan 2016 tarihine kadar internet ortamından online olarak veya zorunlu hallerde (sistem arızasında) bağlı bulundukları ilin Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğüne yazılı olarak verilmesi gerektiği konusunda uyardı.
Tepençelik, Yıllık İşletme Cetveli bilgilerini 30 Nisan 2016’ya kadar internet ortamında süresi içinde giriş yapmayan işletmelere idari para cezası uygulanacağını hatırlattı.
(Taner ŞİMŞEK)
Editör: TE Bilisim