Hitit 19 Yapı Kooperatif Başkanı Nurullah Müstet, 2013 yılında başlanan 447 dükkan inşaatında % 85 seviyesine geldiklerini söyledi.
İlk etapta bulunan 100, 150, 200 metrekarelik dükkanlarda ilerlemenin % 95’i bulduğunu, dış sıvanın atılmaya devam edildiğini, alt yapısının tamamlandığını, doğalgaz bağlanması için çalışmaların yakın zamanda başlayacağını kaydeden Müstet, içmesuyu bağlantılarının çekildiğini ve dükkanların kısa sürede bitmesi için ellerinden geleni yaptıklarını dile getirdi.
İlk etabın Ağustos ayı sonuna doğru tamamlanmasını hedeflediklerini belirten Nurullah Müstet, 250-500 metrekarelik dükkanların ise yıl sonuna kadar bitirileceğini anlattı.
İkinci etap inşaatın büyük bölümünde kaba inşaatın tamamlandığını ve çelik konstrüksiyon ile çatılarının kapatılmasına başlandığını söyleyen Müstet, işyerlerini bir an önce teslim edebilmenin gayreti içerisinde olduklarını bildirdi. Müstet, “Esnafımız bize güveniyor. Biz de bu güveni boşa çıkarmamak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hitit 19 Yapı Kooperatifi bölgenin en büyük sivil toplum kuruluşu projesi” diye konuştu.
Hitit 19 Yapı Kooperatif Başkanı Nurullah Müstet, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Belediye Başkanımız Muzaffer Külcü de bu projeyi çok önemsiyor. Sık sık inşaat alanını ziyaret eden başkanımız gerekli yerlerde fikirlerini bize ilettiği gibi, desteğini de kooperatifimizden eksik etmedi kendisine teşekkür ediyoruz.”



(Erkan BAYATLI)
Editör: TE Bilisim