Ankara Yolu'nda faaliyetlerini sürdüren Şahin Otomotiv Çorum Citroën Bayii'nin geçmişi 1960 yılına kadar uzanıyor. Şahin Görücü tarafından Çorum Sanayi Sitesi'ndeki küçük bir dükkânda boya ve kaporta üzerine hizmet sunmaya başlayan Şahin Otomotiv, günden güne büyüyen ve gelişen bir grafik çiziyor.
Bayrağı babası Şahin Bey'den devralan Serdar Görücü, kardeşi Bülent Görücü'yle birlikte Şahin Otomotiv'e istikrarlı bir büyüme sağlıyor.
Şirket Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı üstlenen Serdar Görücü, Şahin Otomotiv'in özellikle 2007 yılında, dünyanın en ünlü otomobil markalarından biri olan Citroën'in yetkili satıcılığını ve servisini aldıktan sonra ciddi bir atılım gerçekleştirdiğini ve ardından da "Rent A Car" alanına giriş yapmalarıyla bu atılımın pekiştiğini anlatıyor.
Serdar Görücü, Şahin Otomotiv'in Ankara yolu 1. km.'de bulunan ve 4500 metrekaresi kapalı alan olmak üzere toplam 5000 metrekarelik yerleşkesinde müşteri memnuniyetini ön plânda tutan güler yüzlü bir yaklaşımla hizmet sunduklarını vurguluyor.
Yönetim Kurulu Başkanı Görücü, bünyesindeki geniş bir showroom, teknik servis, sigorta acenteliği, egzoz muayene istasyonu ve rent a car (araç kiralama) bölümleriyle Şahin Otomotiv’in sektörde iddialı ve dikkat çeken bir marka olduğunun altını çiziyor.



MÜŞTERİLERE, ZENGİN SİGORTA SEÇENEKLERİ
Şahin Otomotiv'in bünyesinde bir de sigorta acenteliği bulunuyor.
Görsem Sigorta adıyla faaliyetlerini sürdüren bu acentenin müdürlüğünü İlkay Özçakır yürütüyor.
İlkay Özçakır, 30'a yakın sigorta şirketiyle anlaşmalı olduklarını belirterek, Türkiye'nin önde gelen bu şirketlerinden her müşteriye en uygun olan kasko ve trafik sigortası teklifi sunabildiklerini ifade ediyor.
İlkay Özçakır sigorta hizmeti alan müşterilerin; araç onarımının yetkili serviste yapılması sonucu orijinalliğinin korunması, kullanım süresinin uzaması, özel fiyat indirimleri ve tercih edilmesi hâlinde araç tesliminden önce sigorta teminatının başlatılması gibi çeşitli avantajlar elde edebileceklerini hatırlatarak, müşteriler adına poliçe yenilemesi ve hasar işlemlerini titizlikle takip ettiklerini vurguluyor.

KAMU KURUMLARINA UZUN SÜRELİ FİLO KİRALAMA HİZMETİ
Şahin Otomotiv'in bünyesinde bulunan Şahin Rent A Car, hiç şüphesiz şirketin lokomotif hizmet dallarından biri...
Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Görücü, kurdukları çok zengin araç filosuyla bu alanda son derece iddialı olduklarını özellikle belirtiyor.
Çorum dışında Karadeniz Bölgesi'ndeki hemen hemen tüm illerin yanı sıra Ankara, Kırıkkale, Yozgat, Çankırı ve Yalova'daki kamu kurumlarına uzun süreli filo kiralama hizmeti sunduklarını aktaran Serdar Görücü ayrıca sigorta şirketleri üzerinden hasarlı araç sahiplerine de geçici kullanım için araç sağladıklarını dile getiriyor.

"İTİNAYLA HER TÜRLÜ BAKIM”
Şahin Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Görücü, müşterilerine oldukça geniş bir yelpazede Teknik Servis hizmeti sunduklarını belirterek, şu bilgileri paylaşıyor:
"Teknik servisimizde her türlü binek ve ticari araçlar için boya, kaporta, elektrik, mekanik, rot balans, cam ve döşeme hizmetleri verebilmekteyiz. Önce servis danışmanı tarafından yapılan tespit sonucunda, araçlar için gerekli işlemler, öngörülen bütçe ve tahmini teslim zamanı belirleniyor. Araçların onarımı sırasında saptanan ilave işlemler konusunda müşterilerimiz mutlaka bilgilendirilerek, kendilerinden onay alınıyor. Servis sürecinde araçlara uygulanan tüm işlemler, üretici firma standartlarında olup, bu standartlar her yıl düzenli olarak üretici tarafından denetleniyor. İşlemleri tamamlanmış olan araçlar, kalite kontrolü ve yol testi yapıldıktan sonra, temiz bir şekilde müşterilerimize teslim ediliyor."
Serdar Görücü ayrıca müşterilerin sözleşmeleri kapsamında motor yağı, hava filtresi, yakıt filtresi, mikro filtre değişimi, fren hidroliği değişimi, fren balataları ve fren disklerinin değişimi, silecek lastikleri değişimi, silecek suyu, soğutma sıvısı ve Servis Defteri'nde belirtilen standart araç kontrolleri gibi bakım işlemlerini ücretsiz sunduklarını sözlerine ekliyor.

- Recep SERBES -
Editör: TE Bilisim