Sanat Sokağı’nda yer alan ve tamamı Kadın Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim alan kadınların oluşturduğu yağlı boya sergisi ve el ürünleri satış ofisi, geçtiğimiz hafta sonu açıldı. Açılışa Belediye Başkanı Zeki Gül’ün eşi Halime Gül, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan ve eşi Havva Candan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Çorum Belediyesi Tesisler Müdürü Mahmut Yabacıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kültür ve Sanat Merkezi öğreticileri ve öğrencilerinin yanı sıra vatandaşlar katıldı.

Açılışta resim sergisini gezen Belediye Başkanı Zeki Gül’ün eşi Halime Gül, Sanat Sokağında yer alan esnafla da sohbet ederek alışveriş yaptı. Sanat Sokağı’nda satışa sunulan ürünleri dikkatle inceleyen Halime Gül esnafla da sohbet etti.

CANDAN: “ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”

Kadın Kültür ve Sanat Merkezi öğrencilerinin yaptığı ürünlerin yer aldığı sergiyi gezen Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan esnafla sohbet etti. Sanat Sokağı’nda yer alan esnafın sorunları ile yakından ilgilenen Candan, Sanat Sokağı’nın adının duyurulabilmesi için bazı etkinliklerin bu sokakta yapılması gerektiğini söyledi.

Öte yandan Candan, Kadın Kültür ve Sanat Merkezi öğrencilerinin yaptığı çantayı eşi Havva Candan’a hediye etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim