Şamlıoğlu Toyota Satış Müdürü Abdullah Çoban, 2017 yılına kampanya ile başladıklarını söyleyerek farklı modellerde cazip indirimler ve fiyat avantajları sunduklarını kaydetti.

Kampanyalarla ilgili bilgi veren Abdullah Çoban, “Teknolojik özellikleri ve sürüş keyfi ile öne çıkan Yaris Hybrid kampanyada 8 bin 436 TL’lik indirim ile yer alırken, diğer Yaris modellerindeki indirim ise 5 bin 400 TL’yi buluyor. Kampanyada, 2016 model yılı Corolla’ların dizel modellerinde 10 bin 150 TL’ye varan indirimler var. 2016 model yılı Corolla’nın benzinli modelleri de 5 bin 450 TL’ye ulaşan indirim avantajı ile Toyota Plaza Şamlıoğlu’nun kampanyasındaki yerini aldı” dedi.

Çorum’da Ankara yolu üzerinde hizmet veren Toyota Plaza Şamlıoğlu’nun Ocak kampanyasında her türlü yol koşullarında zorlukların üstesinden başarıyla gelen efsane pick-up Hilux’un özel fiyat avantajı ile sunulduğunu, arazi şartlarına olduğu kadar şehrin yollarında da mükemmel bir uyum sunan Toyota RAV4’teki indirimlerin de 5 bin 250 TL’ye kadar çıktığını anlatan Çoban, “Yüzde 1,09’dan başlayan faiz oranları ve her bütçeye göre şekillendirilebilen 48 aya varan vade seçenekleri ile Toyota Plaza Şamlıoğlu’nun kampanyasından yararlananlar, diledikleri takdirde ödemelerine 2017 yılının Ağustos ayında başlayabiliyorlar. Bunun yanında, markası ne olursa olsun eski araçlarını değiştirip yeni bir Toyota almak isteyenler için takas imkanı da var” şeklinde sözlerini sürdürdü.

Toyota Satış Müdürü Çoban, tüm yıl boyunca Pazar günleri de hizmet vermeye başladıklarını dile getirerek tüm otomotiv tutkunlarını Toyota Plaza Şamlıoğlu’na beklediklerini sözlerine ekledi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim