Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu’nda tek liste halinde gerçekleştirilen genel kurulda mevcut Şube Başkanı Sami Çam güven tazeledi.

Genel kurula, Türk Büro Sen Genel Başkan Yardımcıları Osman Eksert, Hüseyin Aslan, Tahir Yüzbaşıoğlu, Türk-İş İl Temsilcisi Sefer Kahraman, Türk Eğitim Sen Çorum Şube Başkanı Selim Aydın, Türk Sağlık Sen Çorum Şube Başkanı Fatih Gök, Türk Tarım Orman Sen Şube Başkanı Necati Gül, Türk Büro Sen Çorum Şube Başkanı Sami Çam, Türk Büro Sen Ankara, Kırıkkale, Çankırı şube başkanları ve sendika üyeleri katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Divan Başkanlığı’nı Selim Aydın, Divan Üyeliği’ni ise Fatih Gök, Kamil Yiğit, Necati Gül ve Haydar Çitoğlu yürüttü. Yeterli çoğunluğun sağlanmasının ardından genel kurula geçildi.

Türk Büro Sen Çorum Şube Başkanı Sami Çam ve Türk Büro Sen Genel Başkan Yardımcıları Osman Eksert’in konuşmalarının ardından seçimlere geçildi. Tek liste ile girilen genel kurulda tek aday olan başkan Sami Çam yeniden güven tazeledi.

Sendikanın Yönetim Kurulu Sami Çam’ın başkanlığında Ahmet Boyraz, Erol Arıcı, Ekrem Ceylan, Samet Şahin, Demet Yurdasucu ve Emir Dağaşan’dan, Denetleme Kurulu Erol Çatan, Abdullah Toz, Cemal Nihay, Lecent Atakan ve Duran Karaca’dan, Disiplin Kurulu ise, Güler Benli, Şah İsmail Karslı, Halil Kaçay, Ali Fıdık ve Sinan Tarhan’dan oluştu.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim