Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenen bayramlaşma programında konuşan Uslu, Türkiye'nin geleceği ve bekası için bir bedel ödenmesi gerekiyorsa bu bedeli ödemeye hazır olduklarını söyledi.
Bütün şer odaklarının Türkiye'yi bölüp parçalama derdinde olduklarını iddia eden Uslu, "Siyasi çekişmeleri bir kenara bırakarak bu davaya hizmet edeceğiz. Bu süreçte beis, korku, ümitsizlik, uyku bize haram. Bu davanın sahibi ben değil, bu davanın sahibi haktır. Hak olan davada da zafer muhakkaktır. Türkiye’ye kurulan tuzakları boşa çıkarmak namus borcumuzdur” diyerek, Türkiye düşmanlarına karşı, vatanı, bayrağı ve davalarını koruyacaklarını dile getirdi.
Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları veren Uslu, şunları söyledi:
“Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız. Bizim davamız seçimlik bir dava değildir. Türkiye bizden hizmet bekliyor. Ayak oyunları, ikbal peşinde koşanları Allah’a havale edeceğiz. Eski, yeni ayrımı olmamalı. Sen ben ayrımı olmamalı. Biz kimsenin değil davanın adamıyız. Kimin milletvekili olacağını yüce Allah bilir. Bu bir nasip işidir. Kimse kaderinden, nasibinden öte bir şey yapamaz. Burada milletvekili olmak, rozet takmak gibi derdimiz yok. Bizim derdimiz bu ülkeye hizmet etmek. Taş üstüne taş koymak. Doğduğumuz topraklara, bizim vatan topraklarına borcumuz var. Bunu ödemek istiyoruz. Dün hepimiz yerlerdeydik. Bugün ülkemiz için burada birlikteyiz. Hepimiz AK Parti’nin sahibiyiz. Davasına omuz vereceğiz. Teşkilatlarda birlik ve beraberliği artıracağız. Bundan sonra önümüze bakmak ve başkasını sevindirmemek durumundayız. Başkasını sevindirmek fitne fesadı ateşler ve bizi birbirimize kırdırırlar. Bunlara asla itibar etmeyelim. Biz geçmişten gelen büyük bir davanın neferleri olarak rakiplerimizi, ülke düşmanlarını ve dostlarımızı biliriz.”
(Taner ŞİMŞEK)
Editör: TE Bilisim