Temsilciler toplantısında konuşan Uslu, AK Parti Grup toplantısında Başbakanın taşerona verdiği müjdeyi ve ardından Başbakan ile TBMM Makam Odasında Geçici İşçilerle ilgili kadro konusunda yeni bir düzenlenme yapılmasının gerekliliği konusunda görüşme yaptığını söyledi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu ile de konuyu görüşen Uslu, Bakan Soylu’nun selamlarını ve mesajını Öz Orman-İş Sendikası Temsilcilerine ileterek, “Slogan tutkunu olmayın. Aklı ve vicdan ile birlikte bilgiyi de eş zamanlı kullanın. Aklınızı ve vicdanınızı sloganlara tutsak etmeyin. Daima iyiyi, güzeli tartışarak doğrulayan, kendi içerinizde demokrasiyi yaşatan, demokrasinin eksiksiz, ayıpsız, defosuz oluşmasına her fırsatta katkı sağlayın. Bizim için vefa, kardeşlik, emek önemlidir. Çünkü emek övülmüş bir eylemdir. Sendikanıza, Türkiye'ye ve geleceğinize sahip çıkın. Bir olun, iri olun, diri olun” dedi.
20-23 Mart 2016 tarihleri arasında düzenlenen ikinci grup seminere, Antalya, Muğla ve Isparta Orman Bölge Müdürlüklerine bağlı işyerlerinde görev yapan 250 dolayında Öz Orman-İş İşyeri Temsilcisi ve Disiplin Kurulu üyesi katılıyor. 8 grup halinde yapılacak olan seminerlere yaklaşık 2.000 üyenin katılması bekleniyor.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim