Çorum’a yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür eden Memur-Sen İl Temsilcisi Ahmet Saatçi, “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 25. yasama dönemi hayırlı uğurlu olsun. Milletçe zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçte bizler de üzerimize düşen görevleri yapacağız” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uslu, “Memur-Sen Konfederasyonumuzun kuruluşunda emeği olan birisiyim. Genel Başkanımız, değerli hocamız, ilkelerin adamı Mehmet Akif İnan’ı bir kez daha rahmetle anıyorum. Sağlam temel ve ilkeler üzerine kurulu bir misyonu temsil ediyorsunuz. Sorumluluğunuz, bu temel ve ilkeler çerçevesinde hak mücadelesini sürdürmektir. Ülkemizin geçtiği zorlu süreçlerde STK olarak sorumluluklarınızı bilerek hareket etmeniz oldukça önemli. Yaptığınız çalışmaları yakından takip ediyorum. Haklı mücadelenizde desteğimiz her zaman sizinle olacaktır” dedi.
Ziyarete; Bem-Bir-Sen Şube Başkanı Burhan Şahin, Toç Bir-Sen Şube Başkanı Arzu Özkader, Enerji Bir-Sen Şube Başkanı İsmail Temur, Kültür Memur-Sen Şube Başkanı Mehmet Bayrak, Emekli Memur-Sen Şube Başkanı Orhan Uyanık, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkan V. Eyüp Çiçek, Sağlık-Sen Şube Başkan V. Adil Algök ve Bayındır Memur-Sen Şube Başkanı Elvan Yalçın katıldı.
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim