Salim Uslu, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Vali Mustafa Çiftçi ve Ticaret Bakanlığı Kooperatifler Genel Müdürü Necmettin Erkan ile birlikte, Çorum ÇESOB Başkanı Recep Gür ve oda başkanları ile bir araya gelerek, esnaf ve sanatkârların sorunlarını dinledi.

Salim Uslu, AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Dr. H. İbrahim Aşgın ve AK Parti Çorum Teşkilatı mensuplarıyla birlikte Yukarı Sanayi esnaf ve zanaatkârlarını da ziyaret etti. Ziyaret sırasında yaşanan sorunlar ve çözüm beklentilerine dair bilgi alan Uslu, esnaf ve zanaatkârlara hayırlı işler, bol kazanç ve bereketler diledi.

Uslu, AK Parti Çorum Gençlik Kollarının açtığı standı da ziyaret ederek, buradaki gençlerle sohbet etti, çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Salim Uslu daha sonra Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül ve AK Parti Belediye Başkan Adayı H. İbrahim Aşgın ile birlikte, Çorum Belediyesi’nin hizmet verdiği, ‘Ulu çınar’ olarak nitelendirilen 724 vatandaşla bir araya gelerek, hasbıhal eyledi.

Son olarak, kadim dostu Avukat Haşim Ahlatçı ile de bir araya gelen Salim Uslu, geçmiş yılları yâd ederek, geleceğe dönük umut, temenni ve öngörülerini paylaştı.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim