Turizm İşletmeciliği Uzmanı Salim Kırdı, 7 Haziran Seçimleri’nde Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday adaylığını açıkladı.
MHP İl teşkilatı üyeleri ile partililerin katılımıyla parti binasında düzenlenen toplantıda MHP Çorum Milletvekili aday adaylığını kamuoyuna duyuran Kırdı, 45 yıl MHP’nin davasına hizmet ettiğini ve bu yüzden de aday adayı olduğunu söyledi.
2002 yılında iktidara gelen Ak Parti’nin 13 yıllık döneminde ne Çorum’da ne de ülkemizde kalkınma olmadığını ifade eden Kırdı, 7 Haziran Seçimleri’nde halkın gereken cevabı vereceğini belirtti.
AKP’nin Çorum’dan her dönem milletvekili çıkarmasına rağmen, Çorum’u her yönüyle yetim ve öksüz bıraktığını dile getiren Kırdı, halkı ötekileştiren, garipleştiren, yoksullaştıran ve diğer şehirlere göçe zorlayan AKP iktidarına karşı dur demenin zamanının geldiğini söyledi.
Konuşmasında Ak Parti hükümetini sık sık eleştiren Salim Kırdı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Hemşerilerimin Ankara’daki gözü olacağıma, planlamaya alınan tren hattının ve hiç adı geçmeyen havaalanının takipçisi olacağıma, Çorum’u göç veren değil göç alan şehir haline getirmek için gayret edeceğime söz veriyorum.
Sanayinin, tarımın, hayvancılığın ve ticaretin tekrar canlı hale gelmesi için çalışacağıma, memurların sindirilmesine ve susturulmasına, esnafın korkutulmasına, köylünün köyünden göç etmesine, işadamlarının Ankara’daki ıstıraplarına, öğrencilerin dertlerinin sonlandırılmasına, emekli, dul ve yetimlerin dilenci durumuna düşürülmesine karşı duracağıma söz veriyorum.
AKP gibi ayrımcı değil birleştirici, ötekileştirici değil kucaklayıcı olacağıma, vatan-millet-bayrak sevgisini üst düzeyde tutarak hemşerilerimin adına, ülke duyarlılığının sözcüsü olacağıma söz veriyorum.”
(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim