Türk-İş’e bağlı Belediye-İş Sendikası Çorum Şube Başkanı Mehmet Şen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna yapılan saldırıyı kınayarak, “Bu saldırı yalnızca CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na değil, devletimize, demokrasimize, barışa ve özgürlüklere yapılmış bir saldırıdır. Şiddetle kınıyoruz” dedi.
Saldırıda şehit olan askerimize Allah’tan rahmet, yaralanan askerlere ise acil şifalar dileyen Mehmet Şen, bu tip hain saldırıların ülkedeki birlik ve beraberliği asla bozamayacağını kaydetti.
Belediye İş Sendikası Çorum Şube Başkanı Mehmet Şen, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şöyle dedi: “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna yapılan bu saldırı ülkenin birlik ve beraberliğe yapılmış alçakça bir saldırıdır. Bu tip saldırılar birlik ve beraberliğimizi asla bozmayacaktır. Bu hain saldırı yalnızca Kılıçdaroğlu’na değil, demokrasimize, barışa ve özgürlüklere yapılmıştır.
15 Temmuz 2016 tarihinde yapılan darbe girişiminde Türkiye'yi bölmek ve parçalamak isteyenlere karşı Türk milleti 'Tek Bayrak, Tek Vatan' diyerek kendisini göstermiştir. Ülkemizde zor bir süreç yaşandı. Bu süreçte, kurumlarımız, partilerimiz, sivil toplum örgütlerimiz ve halkımız Türk bayrağı çatısı altında birleşerek birlik ve beraberlik örneği göstermiştir. Bu birliğimizi bozmaya ve ülkemizi karıştırmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Ülkemizin birlik ve beraberliğine kast eden, huzurumuzu bozmak isteyen tüm terör olaylarını şiddetle kınıyor, terör olaylarının biran önce sona ermesini temenni ediyoruz. Bu saldırıyı gerçekleştirenler bilsinler ki, ülke barışını, toplumsal huzuru, milli birlik ve beraberliğimizi bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Terörün her türlüsünün karşısında olduğumuzun altını çizerek CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na yapılan haince saldırıyı kınıyor, geçmiş olsun dileklerimi iletiyoruz”
(Haber Merkezi)
 
Editör: TE Bilisim