Devlet Tiyatro Salonu’nda önceki akşam gerçekleştirilen programa çok sayıda veli katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın açış konuşmasını Güneş Yuva sahibi Melih Aydınlı yaptı.
Çocuklara en iyi imkânları sunarak eğitim vermeye çalıştıklarını vurgulayan Melih Aydınlı, tüm kreş çalışanları olarak Atatürkçü, çağdaş, atılımcı, yenilikçi, özgürce düşünebilen ve düşündüklerini ifade edebilen bireyler yetiştirmek amacında olduklarını söyledi.
Ardından veliler adına kürsüye gelen Duygu Şamlı, Güneş Yuva’nın çocukların ikinci bir evi olduğunu belirterek, Kreş yönetici ve öğretmenlerine, gösterdikleri ilgi ve hassasiyetten ötürü teşekkür etti.
Daha sonra sahneye çıkan ana sınıfı öğrencileri, sundukları birbirinden güzel ront ve dans gösterileriyle büyük beğeni topladılar. Çeşitli şarkılar da seslendiren Güneş Yuva’nın minik öğrencileri, programı izleyen davetlilerden yoğun alkış aldılar.
Etkinlik kapsamında ayrıca Güneş Yuva öğrencilerinin yıl boyunca ortaya koydukları resim ve elişi çalışmaları, Devlet Tiyatro Salonu fuayesinde konukların beğenisine sunuldu.



(Recep SERBES)
Editör: TE Bilisim