Turgut Özal Konferans Salonu’nda yapılan genel kurul toplantısında konuşan Kent Konseyi Başkanı Turhan Candan, Kadın meclisinin kadınların dezavantajlı oldukları noktalarda kadın dayanışması yaparak toplumu bilinçlendiren konular üzerinde çalıştığını belirterek “Kadın meclisimiz, toplumda aile olgusunun zayıfladığı bir dönemde aile bağlarını güçlendirici bir görevi üstleniyor ve bundan sonra da bu görevi üstlenerek yoluna devam etmelidir. ” dedi.
Turhan Candan’ın konuşmasının ardından yapılan seçimlerde Şahiste Uçar başkanlığa yeniden seçilirken yönetim kurulunda ise H. Nuran Hakyemez, Yasemin Eyvazlı, Gülen Erdine, Nurten Gezer, Özlem Sir Gavas, Zehra Yıldırım, Zeliha Uzun, Ebru Akmeşe, Semrin Kaleli, Firdevs Yalçın, Seyhan Ceylan, Meryem Boyraz, Nuran Akça, Ümmügül Akseki, Hamide Topdaş, Fatma Paşaoğlu, Ömür Çelebi, Gülcan Küçükgüzel ve Zeynep Gödek yer aldı.
Kısa bir teşekkür konuşması yapan Kadın Meclisi Başkanı Şahiste Uçar, farklı platformdaki kadınları, ortak sorunlar temelinde bir araya getirerek kadınların dayanışma ve ortaklık bilincini geliştirmek için çalıştıklarını ve bu çalışmalarının yeni dönemlerinde de devam edeceğini belirtti.
(Haber Merkezi)
 
Editör: TE Bilisim