Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’in oğlu Oğuzhan hayatını Emel Kara ile birleştirdi.

Vildan-Abdulkadir Şahiner çiftinin oğulları olan Oğuzhan ile Perihan-Mustafa Kara çiftinin kızları Emel'in düğün töreni önceki gün Yıldızpark 1 No'lu Düğün Salonu'nda gerçekleşti.

Düğüne İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yanı sıra Genel Başkan yardımcıları, milletvekilleri, İl başkanları, oda başkanları bürokratlar ve işadamları katıldı.

CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İspir, Belediye-İş Şube Başkanı Mehmet Şen başta olmak üzere çok sayıda davetlinin de hazır bulunduğu düğünde genç çiftin nikah şahitliğini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti Teşkilat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ve CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse yaptı.

Evlendirme Memuru Erdem Sakınmaz’ın kıydığı nikahın ardından İYİ Parti Genel Başkanı Akşener genç çifte ömür boyu mutluluklar dilerken, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ise, bu mutlu gününde kendisini yalnız bırakmayarak düğüne katılan, arayan ve mesaj atarak kutlayan herkese teşekkür etti.

Şahiner ve Kara ailelerinin konuklarla tek tek ilgilendiği düğünde ünlü sanatçı Bülent Serttaş da sahne aldı.(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim