Genel Merkezi Ankara’da olan ve ülke genelinde 46 temsilciliği bulunan KAMU-DER tarafından yapılan araştırma sonucunda Şahiner, yılın en başarılı ilçe belediye başkanı ödülüne layık görüldü.

Türkiye genelinde düzenlenen anketle belirlenen ve siyaset, basın, hukuk ve sanat alanında ödüllerin de verileceği tören 13 Mayıs 2017 saat 14.00'da Bayıdır Sokak No:10 Türk-İş Konfederasyonu Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

Başkan Şahiner sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu açıklamada, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren Sungurlu halkının refahı için çalışmalarımıza aralıksız devam etmekteyiz. Kamu-Der tarafından Türkiye genelinde düzenlenen anket ile 2016 yılının Türkiye genelinde en başarılı ilçe belediye başkanı seçilmiş bulunmaktayım. Öncelikle mesai mefhumu gözetmeksizin halkımızın huzuru için özverili çalışmalarına aralıksız devam eden Belediye personelimize ve siz değerli kadirşinas Sungurlu halkına teşekkür ederim. Sizlerin destekleri ile çok daha güzel işler gerçekleştireceğimizden şüpheniz olmasın. Her şey Sungurlu için. 13 Mayıs 2017 tarihinde inşallah sizler adına ödülümüzü alacağız. Sevgi ve saygılarımla” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim