Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde Sungurlu’da yaşayan 32 bin kişinin susuz kalma tehlikesiyle karşı karşıya bırakılmasına tepki gösteren Erkan Yıldız, “Sungurlulular ve Abdulkadir Şahiner yalnız değildir” dedi.

Bu hareketlerin insan vicdanına sığmadığını söyleyen Yıldız, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Sungurlu Belediyesi’nden ne istiyorsunuz? Çıkın ve açıklayın.Deyin ki ‘Biz Abdulkadir Şahiner’in başkanlığı kazanmasını hazmedemiyoruz.’ Şahiner, sevildikçe birileri bundan rahatsızlık duyuyor. Nedir kardeşim bu gecesini gündüzüne katarak çalışan insanın tekerine taş koymak.

Bir önceki dönemlere ait 800 bin TL olan borcun 500 bin TL’sini ödeyen eski dönemlere ait 300 bin TL borç için elektrik kesmek hangi vicdana sığar? 32 bin vatandaşımızın evlerinde kullandığı suyu çalıştıran pompaların elektriğini kesmek Sungurlu’da yaşayan insanları cezalandırmak nedir?

Göreve geldiği günden beridir hiç borcu bulunmayan bir belediyeye bunu yapmak akıl mantık işi değildir. Sanmayın ki Abdulkadir Başkan bunlara boyun eğecek. Koca yürekli başkan sen zalime dik dur eğilme Çorum seninle her zaman yanındayız. Sana ve Sungurlu halkına yapılan bu vicdansızlığı kınıyoruz”

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim