Seçim çalışmalarını sürdüren MHP Adayı Şahin, Gülabibey Mahallesi Göğüs Hastalıkları Hastanesi çevresinde bulunan esnafları ziyaret ederek destek istedi. MHP eski Merkez İlçe Başkanı Şükrü Günaydın’ı da işyerinde ziyaret ederek hal-hatır sorarak istişarede bulunan MHP Adayı Şahin, bölge esnafının da hem sorunlarını dinledi, hem de talepleri aldı.

Bölgenin yoğun araç ve insan trafiğinin olduğu hastane çevresinde banka şubesi ve otopark sorununun yanısıra Belediye ödeme merkezinin de önemli eksiklik olduğunu dile getiren esnaf Şahin’den bu sorunların çözümünü talep etti.

MHP Belediye Başkan adayı Kenan Şahin de esnafların bu taleplerinin makul talepler olduğuna vurgu yaparak, belediye ödeme merkezinin başkan seçilmesi halinde hemen açılabileceğini, caddede cep otopark yapılarak da park sorununu çözümüne katkı sağlanabileceğini dile getirdi. Binlerce kişinin yaşadığı bölgeye bir banka şubesi açılması konusunda da elinden gelen gayreti göstereceğinin sözünü veren Şahin, yapmayı planladığı bazı projeler hakkında da bilgiler verdi.

Çorum Kalesi yanında Bakırcılar, Kilimciler ve Yemeniciler İçin el Sanatları Sokağı yapacağını açıklayan Kenan Şahin, Kale içinin de restore edilmesi halinde hediyelik eşya mağazaları, restoranların açılacağını ve böylece Çorum’un turizm merkezi haline geleceğine inandığını da sözlerine ekledi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim