Toplantıda İl Müdürlüğünün çalışmaları, görevleri ve teşkilat şeması hakkında öğrencilere bilgiler veren Şahinbaş, "Müdürlük olarak çalışmalarımızın büyük kısmını arazide gerçekleştiriyoruz. Gıda denetimleri, bitkisel üretime yönelik hastalık zararlı kontrolleri, kuraklık izleme, tarım arazilerinin kullanımı, hayvan sağlığı için aşılama çalışmaları, su ürünleri konusunda yasak avcılığın önlenmesi bu çalışmalarımızdan bazıları bunların yanı sıra kurum içerisinde çalışmalarımızı kayıt altına aldığımız kayıt sistemleri, eğitim ve yayım çalışmaları da kurumumuz tarafından yapılan çalışmalardan bazılarıdır” diye konuştu.
Öğrencilere bazı uyarılarda da bulunan Yusuf Şahinbaş, “kurum içerisinde devlet memurlarının uyması gereken mesai saatlerine uyulması ve kılık kıyafet gibi kurallara staj dönemi boyunca bizler gibi sizlerin de uymasını rica ediyorum” dedi.
Öğrencilerin kurumda çalışan teknik personellerden ve kendilerinden her zaman yardım alabileceklerini ifade eden Yusuf Şahinbaş, bilgi ve tecrübelerini her zaman paylaşabileceklerini belirterek, öğrencilere staj dönemlerinde ve öğrenim hayatlarında başarı diledi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim