MHP İl Başkanı Arslan Kaynar, Belediye Meclis üyesi adayları ile birlikte Sanayi Sitesi’ne giden Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, güne Su Oto Cam sahibi Mehmet Çatak'ın

iş yerinde sabah kahvaltısı ile başladı.

Ardından sanayide bulunan iş yerlerini tek tek ziyaret eden Başkan Adayı Kenan Şahin, hal-hatır sorarak hem hayırlı işler diledi, hem de sorunlarını dinleyerek taleplerini aldı.

Esnafın ağırlıklı olarak elektrik, doğalgaz ve su faturalarının yüksekliğinden yakındığı ve dağıtım bedeli ve benzeri ödemelerinden dert yandığı ziyaretlerde Başkan Adayı Kenan Şahin'den bazı eksiklikler hakkında talepleri de oldu.

Binlerce iş yerinin bulunduğu Sanayi Sitesi’nde itfaiye bulunmamasının eksikliğini anlatan esnaf, Başkan Adayı Şahin'den sanayi sitesine itfaiye arazözü istedi.

Sanayi Sitesi’nde sağlık kuruluşunun olmadığını da belirterek sağlık ocağı talep eden esnafın isteklerini tek tek not alan Başkan Adayı Şahin, Başkan seçilmesi halinde esnafın tüm taleplerini bir emir olarak göreceğini ve en kısa sürede çözeceğinin sözünü verdi.

Şahin'in seçim vaatleri arasında yer alan bazı konularla ilgili olarak yaptığı açıklamalardan memnun kaldıklarını söyleyen bazı esnaf da özellikle Osmancık Köprüsü'nü yıkacağını söyleyen Kenan Şahin'e destek sözü verdi.

Sanayi Sitesi esnafının büyük ilgi göstermesi ve destek sözü vermesi MHP Adayı Şahin ve beraberindekileri çok mutlu etti.

Şahin, seçim çalışmalarına sanayi esnafı ziyaretleriyle devam edecek. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim