Oda yöneticilerinden Yusuf Aykaç’ın da eşlik ettiği ziyarette Tahsin Şahin, yeni Vergi Dairesi Müdürü Sezgin’e görevinde başarı dileklerini ileterek, “Hayırlı olsun” dedi.

Ziyarette şoför ve nakliyeci esnafının sorunlarını da dile getiren Oda Başkanı Tahsin Şahin, kayıt dışı çalışarak haksız kazanç elde eden kişilerin takibinin yapılarak gerekli hassasiyetin gösterilmesi talebinde bulundu.

Şoför esnafının ülkenin bel kemiği olduğunu vurgulayan Şahin, “Kamyoncu esnafımız zor şartlarda çalışan, evine ekmek götürmek için günlerce, aylarca yollarda bulunan, vergilerini düzenli ödeyen insanlardır.” dedi.

Çorum Vergi Dairesi Müdürü İsrafil Sezgin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin’e teşekkür etti.

İsrafil Sezgin, yasalar çerçevesinde ellerinden gelen özveriyi gösterdiklerini belirterek, “Nasıl ki vergi bir devlettin can damarıysa, şoför esnafımız da bel kemiğimizdir. İçtiğimiz çayda bile şoför esnafımızın emeği var.” ifadelerini kullandı.

İSRAFİL SEZGİN KİMDİR?

Tokat'ın Turhal İlçesinde 16 yıl vergi memurluğu ve gelir şefliği yapan İsrafil Sezgin, 2005 yılında Erzincan'a vergi dairesi müdür yardımcısı olarak atandı. 2007-2010 yılları arasında Samsun Vergi Dairesi Başkanlığı'nda Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2010 yılının Mayıs ayında yapılan yükselme sınavında başarılı olarak Amasya Taşova İlçesine Vergi Dairesi Müdürü olarak atandı. 2012 yılında ise Bursa Orhangazi'de Vergi Dairesi Müdürü olarak görev yapan Sezgin, 6 yılın sonunda 30 Temmuz itibariyle kendi isteğiyle Çorum Vergi Dairesi Müdürü olarak Çorum'a atandı.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim