Filo kiralama ve satışta Şahin Otomotiv filosunu büyütürken ülkenin 40’a yakın ilinde ise filo kiralama hizmeti veriyor. Çorum’da satış ve kiralama sonrası servis hizmetlerini de kaliteli ve uygun bir şekilde sunan Şahin Otomotiv, resmi kurum ve kuruluşlar ile şirketlere bu yılki teslimatlarına da başlamanın haklı gururunu yaşıyor.

Şahin Otomotiv Filo Kiralama ve Satış Yetkilisi Mert Görücü, filo satış ve kiralamada ürün yelpazesi geniş olan markaların bir adım öne çıktığını belirterek, kurumların ve şirketlerin yakıt tasarrufu sunan dayanıklı araçları ve satış sonrası servis ağı olan firmaları tercih ettiklerini söyledi.

Şahin Otomotiv olarak Çorum’a katma değer kazandırmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Mert Görücü, araçların bakımlarının da kendi servislerinde kaliteli ve uygun bir fiyata yapıldığını kaydetti. Türkiye’de sayılı adette bulunan A1 Belgesine sahip olduklarını ayrıca Ulusal Taşımacılık ve Karayolu Taşımacılığı’na dair tüm belgeleri de bünyelerinde bulundurduklarını ifade eden Görücü, zor şartlar altında alınan bu belgelerin kendi firmalarına hem kurumsallaşma yolunda hem de büyüme yolunda ivme kazandırdığını belirtti. Mert Görücü, ayrıca filo kiralamanın yanı sıra bireysel kiralama hizmeti de verdiklerini sözlerine ekledi.

Şahin Otomotiv, Çorum-Ankara yolu 1. kilometrede hizmet veriyor.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim