Çorum Hunter Rot Balans Sahibi Şahin Özbüğrü’nün de ortağı olduğu Şah Yapı, Kunduzhan Mahallesi Akpınar Caddesi No: 93 adresinde faaliyet gösterirken, firma yetkilisi Ekrem Çal, işyerlerinde PVC kapı pencere sistemlerinde dünyaca ünlü Gedizpen ve Fırat ürünlerini kullandıklarını söyledi.

Kendileri için önce müşteri memnuniyetinin geldiğini ifade eden Ekrem Çal, alanında tecrübeli ve işinde profesyonel ustalarla çıktıkları bu yolda kalite ve güvenden asla taviz vermeyeceklerinin altını çizdi.

Firma olarak hizmete girdikleri günden bu yana yoğun iş talebiyle karşılaştıklarını anlatan Çal, iş teslim etme süresinde sıkıntı yaşamadıklarını belirterek, gösterdikleri ilgiden dolayı da Çorumlu müteahhitlere teşekkür etti.

Bir pencereyi oluşturan elemanların tamamını entegre olarak dünyada yalnızca Fırat’ın ürettiğini kaydeden Ekrem Çal, “İnşaat plastikleri alanında ihracat lideri Fırat, dünyada PVC pencere ve kapı sistemlerini oluşturan parçaların (PVC pencere ve kapılar ortalama olarak 37 farklı parçadan oluşmaktadır) tamamını üretebilen tek firmadır.

Fırat bu yatırımları ile bayilerine nakliye ve girdi maliyetlerinde büyük avantajlar sağlarken, müşterilerine de entegre olarak üretilmiş, sorunsuz PVC pencere ve kapı sistemleri sunmaktadır” dedi.

Günümüzde kalitenin modern hayatın vazgeçilmez bir parçası haline geldiğini söyleyen Ekrem Çal, “Şah Yapı olarak bizlerde müşterilerimizin beklentilerini memnuniyete çevirmek zorundayız. Bunun için, müşterilerimizin beklentilerinin tümünü karşılamak için çaba gösteririz. Bu bizim aynı zamanda vicdani bir görevdir.

Biz çalışanlarımızla bir bütünüz. Bildiklerimizi paylaşır, bilmediklerimizi bilenlerden öğreniriz. Bilgi ve beceri ortaklığımız bizi, yenilmez bir takım yapar. Birbirimizi tamamlayan çalışma üstün kaliteyi sürekli olarak elde etmemizi sağlar. Kendimizi, firmamızı ve Çorum’u daha çok geliştirmek için işimizi doğru olarak yapmayı kendimize ilke edinmiş durumdayız” diye konuştu.(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim