Başhekimi Opr. Dr. Ömer Akkaş, çok kısa zamanda çok kaliteli işler yaptıklarını belirterek, “Alınan bu kalite puanında hastanemizin en alt biriminden en üst birimine uzanan herkesin emeği vardır” dedi.

İşleri doğru yapabilme, etkinlik, verimlilik ve sağlıklı çalışma ortamı üzerine çeşitli hedefler koyduklarını kaydeden Akkaş, açıklamasının devamında şunları dile getirdi:

“Hedeflerimizi başarıyla gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam ediyoruz, edeceğiz. Hedeflerimizi gerçekleştirirken hasta güvenliği, zaman, süreklilik ve hakkaniyet gibi temel ilkeleri benimsedik. Bu, ekip ruhu ile çalışmanın ne noktaya gelinebileceğini gösteren sonuçlarıdır.

Özveri ile yapılan sıkı çalışmalarımızın karşılığında bu puan bize verilmiştir. Başarı ekip işidir, bizler de ekip olarak bu başarıyı sağlamış bulunmaktayız. Göstermiş oldukları özverili ve fedakâr çalışmalarından dolayı bütün ekibime teşekkür ediyorum, başarılarının devamını diliyorum.

Ayrıca Çorum Özel Elitpark Hastanesi yönetim kuruluna (Sayın Op. Dr. Mehmet Duyar, Sayın Ahmet Ahlatcı, Sayın Uzm. Dr. Selçuk Yalçın, Sayın Uzm Dr. Selim Demirci) desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim