Akar, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatı olarak ziyaretler ve çalışmalarını sürdürdüklerini dile getirerek, “Teşkilat olarak her fırsatta mahalle ve köy sakinlerimiz ile bir arada olmaya gayret ediyoruz. AK Parti iktidarındaki artan başarı ivmesinin altında yapılan hizmetlerle birlikte sahada yapılan çalışmalar da önem taşıyor. AK Parti yıllardır halkın teveccühü sayesinde iktidar kaldı. Halkımızın bu teveccühü bizlere enerji veriyor. Bizlerde AK Parti'nin temsilcileri olarak halkımızın bu teveccühüne layık olmaya gayret gösteriyoruz” diye konuştu.
Ziyarette Akar'a Merkez İlçe Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyesi Teşkilat Başkanı Ertuğrul Eren ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Demir eşlik etti.
Akar, Türkiye'nin sağlık konusunda 15 yılda adeta çağ atladığını, senetli tedavi ve rehin hasta dönemi kapanırken, bitmeyen kuyruklardan randevulu sisteme geçildiğini dile getirerek, “Teknolojideki ve tıptaki gelişmeler sayesinde artık umutlar daha fazla gerçekleşir hale geliyor, yüzler daha kısa sürede gülüyor. Rabia ve Selahattin Özsoy çiftinin 14 yıllık bebek hasretine sona erdiren böylesine önemli olan bir üniteyi Çorum’a kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim