Ak Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı, siyaset bilimci Berat Uzun, Çorum Ticaret Sanayi Odası ( TSO ), Çağrı Vakfı, Çorum İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği ( ÇORİMDER ), Çorum Ticaret Borsası, Hitit Otomobil ve Motor Sporları Kulübü ( HİTOK ), Tüm Sanayici İş Adamları Derneği ( TÜMSİAD ) Çorum Şubesi ve Diyanet -Sen Çorum Şubesi’ni ziyaret etti.
Ziyaretler sırasında Çorum için sürekli işleyen bir istişare mekanizması oluşturacağını belirten Uzun şunları söyledi :
“Merkez’den direkt yönetilen bir Çorum değil, yerel dinamikleri içine alan bir istişare mekanizması ile Çorum’un sorunlarını bizzat sorunların muhataplarından öğrenecek ve sorunların çözümü yönünde yine muhataplarla birlikte hareket edeceğiz. Bunun için Çorum halkına sürekli hizmet verecek bir mekanizma oluşturacağız.” dedi.
“Çorum istiyor, istişare mekanizması çözüyor” diyerek, Çorum halkının şikayetlerini, önerilerini ve isteklerini bildireceği yerelde bir ofis açacağını vurgulayan Berat Uzun, Çorum’un tanıtımı ve marka değerinin yükseltilmesi için tüm imkanları kullanacağını, Mısır’la aynı tarihsel döneme denk gelen büyük bir medeniyeti bünyesinde barındıran Çorum’u, turizmde ulusal ve uluslararası alanda marka haline getirmek için çalışacağını söyledi.
Editör: TE Bilisim