Biyoloji öğretmeni Endam Ünsal, meyvenin faydalarından kısaca bahsettikten sonra öğrencilerden yedikleri elmaların atıklarını sınıflara bırakılan poşetlerde toplamalarını, daha sonrasında bunları gübreye dönüştürmek amacıyla kullanacaklarını belirtti.

Okul Müdürü Nihat Şener, Müdür Yardımcısı Yakup Öztürk ve okulun İngilizce öğretmeni Nilüfer Bek Çırak ile beraber 9. sınıf öğrencilerine elma dağıttı.

Etkinlik sonrasında kısaca konuşan Okul Müdürü Nihat Şener, “Okulumuz öğrencilerini sağlıklı beslenme ve hareketli yaşama özendirerek, obezitenin önlenmesine destek olup sağlıklı yaşam konusunda bilinçlendirmeyi kendimize hedef olarak belirledik. Bu hedef doğrultusunda da bu haftaki etkinliğimizde ilk önce 9. Sınıf öğrencilerimize meyve dağıttık diğer şubelerimizi de bu etkinliğimize dâhil edeceğiz” dedi.

Ayrıca daha sonraki süreçte de planlanmış olan bir takım projelerinin olduğunu çalışmaların devam edeceğini ifade eden Şener, etkinlikte görev alan öğretmenlere ve etkinlikleri yürüten biyoloji öğretmeni Endam Ünsal’a teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim