Çorum TAPDER (Tüm Acil Tıp Teknisyenleri ve Paramedik Derneği) yönetim kurulu üyelerinden AK Parti İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu’nu ziyaret etti.
Ziyarete, TAPDER Şube Başkanı Murat Alaçam, Başkan Yardımcıları Sezgin Atalay, Adnan Genç ve Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Özdemir ve Muhammed Ali İpek katıldı. Ziyarette derneklerinin faaliyetleri hakkında bilgi veren Murat Alaçam Sağlık Çalışanları Birlik ve Beraberlik Gecesi’ne İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu’nu davet etti.
AK Parti İl Başkanı Av.Rumi Bekiroğlu da toplum yararına faydalı olan her sivil toplum kuruluşu ve derneğin yanında olduklarını söyledi. Hükümetlerinin sağlık alanında yaptıkları çalışmalara değinen Rumi Bekiroğlu, “Halkımızın refah seviyesinin yükseltmek için gerekli özveriyi gösterilmektedir. Hükümetimizle sağlık alanında çağ atladık, şimdi her koşulda hastalarımıza ulaşmak için sağlık helikopterinden tutun da kar şartlarında yaralı ve kazazedelere ulaşmak için paletli tam donanımlı sağlık araçları artık ülkemizde kullanılmaktadır” şeklinde konuştu.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim