İlk olarak Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mesut Sezikli ile makamında görüşen heyette Tabip odası Başkanı Dr. Mustafa Azak, Genel Sekreter Prof. Dr. Ayşegül Taylan Özkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Uzm. Dr. Bekir Ozan Elverici yer aldı. Ziyarette Başhekim Yardımcıları Uzm. Dr. Murat Doğan ve Uzm. Dr. Mehmet Yalvaç ile Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi Derya Yapar da hazır bulundu.

Koronavirüs pandemisi ve hastane hekimlerinin çalışma koşulları hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyaret için teşekkür eden Başhekim Sezikli “Canla başla mücadele eden ve büyük özveriyle çalışan hekimlerimize Çorum Tabip Odası’nın gösterdiği bu ilgi ve destek için teşekkür ederiz” dedi.

Hekimlere destek olarak moral vermek için yaptıkları ziyarette hekimlerin yanında olan idarecilere teşekkürü bir borç bildiklerini söyleyen Dr. Azak ise “Bu zorlu süreçten elbirliği ile kurtulmayı ümit ediyoruz. Covid-19’a yakalanan tüm sağlık çalışanlarına acil şifalar diliyoruz. Halkımızı da pandemiyle mücadeleye etkin bir şekilde katılmaya ve panik yapmadan önlemlere uymaya davet ediyoruz” dedi.

Daha sonra Covid-19 poliklinikleri, yatan hasta servisleri ve merkezi laboratuvarda personelle görüşerek çikolata takdim eden heyet pandemi ile mücadele eden ekibin başında yer alan Tıp Fakültesi Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Ana Bilim Dalı’ndan Prof. Dr. Aysel Kocagül Çelikbaş’ı da ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim